Thursday, 13 December 2007

Musicovery: music for the moodWe hebben allemaal wel eens de neiging om muziek op te zetten die bij wijze van soundtrack bij ons humeur past. Musicovery speelt daar mooi op in: songs staan er niet alfabetisch, maar wel op humeur gerangschikt. De volgende keer dat je de boze muziek naar boven moet halen omdat je je kleine teen hebt gestoten, kan dat dus snel en georganiseerd verlopen!
Musicovery kan rekenen op een immense muziekdatabank, en die wordt zo ingedeeld dat je altijd de stijl kan vinden waar je zin in hebt. Je geeft niet alleen het genre in, maar ook je humeur. Zo levert Positive - Energetic - Funk een vrolijke Jamiroquai-tune op, terwijl je na het ingeven van Dark - Calm - Metal op een wijs van Rage against the Machine uitkomt. Net wat we zochten!
Ook wel eens zin om minder platgetreden muziekpaden te bewandelen? Kies dan voor 'Discovery', en je krijgt platen te horen die op de radio nog niet volledig grijs zijn gedraaid! Maar probeer het vooral zelf eens uit, en onthoud de site voor de volgende druilerige zondag!

http://www.musicovery.com/

Bron: Mine

No comments:

 
Add to Technorati Favorites