Wednesday, 23 May 2007

Voor een gegarandeerd succes: baas naakt in reclamespot

Bekijk de site (en klik op het scherm om de bizarre video te bekijken).

Jetez vite un coup d'oeil sur le site. Du jamais vu. Incroyable. Ne manquez pas de cliquer sur l'écran (dans la video) vous ne le regretterez pas. (pour info, la dame qui parle est la directrice de la boîte, les autres, des figurants)

Een reclamespot van het Britse cosmeticabedrijf 'Elave'is een groot succes op het internet. Dat is niet verwonderlijk want iedereen in de spot is naakt, zelfs de 38-jarige zaakvoerster Joanna Gardiner.
De verkoop van het bedrijf is met 500 procent de hoogte in geschoten dankzij de campagne. De video wordt vooral via mail rondgestuurd en werd al meer dan 350.000 keer bekeken. Joanna Gardiner is de enige vrouw in de spot die geen professionele actrice is. 'Uiteraard was ik heel zenuwachtig', vertelt ze. 'De opnames duurden maar liest 16 uur, na een tijdje waren we het dus gewoon om naakt rond te lopen'. Om iedereen op het gemak te stellen, was de volledige crew naakt, ook de cameramannen. De slogan van de campagne luidt 'Nothing to Hide' en verwijst naar het merk dat claimt puur te zijn, volledig ontdaan van alle schadelijke stoffen voor de huid.

Bron: De Standaard

No comments:

 
Add to Technorati Favorites