Tuesday, 18 September 2007

Online foto's bewerken

U wilt op uw werk snel even een foto retoucheren, maar de systeembeheerder laat niet toe dat u zelf software op de computer installeert? Dan biedt FotoFlexer een oplossing: dankzij de website voert u de meeste grafische bewerkingen gewoon in uw browser uit.
FotoFlexer mag dan een stuk beperkter zijn dan pakweg Photoshop, voor de meest voorkomende grafische ingrepen is de tool prima geschikt: een vlekje wegwerken, kleuren corrigeren, voorwerpen of personen 'vrijstaand' maken en op een andere achtergrond plakken, ... Handig is dat u bij sommige effecten nog tijdens het aanpassen kunt zien hoe het eindresultaat er zal uitzien.
Alvorens u foto's kunt uploaden naar FotoFlexer.com moet u zich eerst even gratis registreren. Omdat het complete bewerkingsproces zich online afspeelt, kunt u vanaf eender welke computer (Windows, Mac, Linux) aan de slag. Tevreden met het resultaat? Haal de foto dan terug naar uw computer of bewaar hem in een van de online fotoalbums waar FotoFlexer mee samenwerkt, zoals Flickr.com.
http://www.fotoflexer.com/

Bron: De Tijd

No comments:

 
Add to Technorati Favorites